ZARA

12/03/22 - 10:16 - In: DONT KNOW> FASHION IN GENERAL

 

Såg att Emmi hade länkat till Uppdrag Gransknings sågning av Zara som arbetsplats. Tog en paus i mitt intensiva plugg(ehh..) och kollade igenom det här. Nyligen har det altså kommit uppgifter bl.a om hur ledningen på Zara “smular sönder sina anställda till den lägsta nivån, där de blir apatiska och inte orkar säga ifrån” vilket kanske förklarar frånvaron av leénden på Zara. Synd. För så mycket fint finns ju innanför glasdörrarna. Tråkigt om detta problem rinner ut i sanden och det faktiskt blir Okej att behandla sina anställda såhär. Blir man inte såå trött på alla ekonomihajar därute som bara bryr sig om pengar? Jag läste i senaste nummret av ELLE i en interjuv med Emelie Åkerbrant att den största utmaningen med att göra utlandskarriär som svensk är att vi besitter typiska svenska egenskaper, som artighet, ödmjukhet och envishet i hopp om att det ska hjälpa i längden. Utmaningen är att våga tro att dessa egenskaper faktiskt funkar. Hoppas att vi aldrig slutar tro på det.

Fashion 5 days ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 6 days ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 6 days ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 6 days ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 6 days ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 6 days ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 2 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Location: New York, United States of America. Guide: Fanny Nord, it-girl and FRESHNET contributor. Explore: @FannyNord Who are you? My name is Fanny and I’m working at DAY Birger et Mikkelsen in Stockholm. When I’m not working, I’m dreaming of vacations and drowning in magazines. Favourite method of transportation Bus… There’s just something about it that […]