Flowerbombs header
10:16 pm - 22/03/2012

ZARA

 

Såg att Emmi hade länkat till Uppdrag Gransknings sågning av Zara som arbetsplats. Tog en paus i mitt intensiva plugg(ehh..) och kollade igenom det här. Nyligen har det altså kommit uppgifter bl.a om hur ledningen på Zara “smular sönder sina anställda till den lägsta nivån, där de blir apatiska och inte orkar säga ifrån” vilket kanske förklarar frånvaron av leénden på Zara. Synd. För så mycket fint finns ju innanför glasdörrarna. Tråkigt om detta problem rinner ut i sanden och det faktiskt blir Okej att behandla sina anställda såhär. Blir man inte såå trött på alla ekonomihajar därute som bara bryr sig om pengar? Jag läste i senaste nummret av ELLE i en interjuv med Emelie Åkerbrant att den största utmaningen med att göra utlandskarriär som svensk är att vi besitter typiska svenska egenskaper, som artighet, ödmjukhet och envishet i hopp om att det ska hjälpa i längden. Utmaningen är att våga tro att dessa egenskaper faktiskt funkar. Hoppas att vi aldrig slutar tro på det.

Leave a comment

NEW POST: Semra - #KING100
VIEW POSTS - VIEW PROFILE